Wie zijn wij?

Begin 2019 betrokken wij ons nieuwe huis aan de Werststeeg in Berlicum. Een langgekoesterde droom werd werkelijkheid. Samen een plek creëren waarin levensgebieden gekoppeld worden en wonen en werken samengaan.


Barbara

” Een ruime ervaring binnen de hulpverlening en een enorme voorliefde voor het buitenleven, mens en dier maakt het Hof van Sante voor mij de ideale situatie” (Hbo gediplomeerd, 25 jaar ervaring binnen de hulpverlening, SKJ geregistreerd )

Fred

“Al vanaf mijn 21e jaar werkzaam met mensen. Ik geniet van groepsprocessen, ben een doener en creatief. Het Hof van Sante is een droom die uitkomt. Dromen, denken, doen is mijn motto!” ( MBO gediplomeerd, 15 jaar ervaring binnen de hulpverlening)

De bijzonder groene locatie aan de bosrand heeft een even bijzonder huis dat in 1974 door de eigenaren in samenwerking met architecten van de Bosche school tot stand is gekomen. De Bossche School is een traditionalistische stroming in de Nederlandse architectuur, gebaseerd op het gedachtengoed van Hans van der Laan, waarbij ruimtewerking en evenwichtige maatverhoudingen een belangrijke rol spelen. De naam ‘ Hof van Sante ‘ is een vernoeming naar degenen die deze idyllische plek met zoveel smaak, liefde en zorg hebben gecreëerd.

Onze dieren maken een belangrijk deel uit van ons dagelijkse leven. Ze worden met veel liefde en aandacht verzorgd. Wij hebben een kleine kudde IJslandse paarden, 3 honden en 3 Gotinger mini varkens en 3 kippen.