Vergaderlocatie

Het Hof van Sante  is een bijzondere locatie in het buitengebied van Berlicum. Op een steenworp afstand van ‘s Hertogenbosch ligt het prachtige landgoed waar u een fijne sfeer en een goede service kan verwachten.

Te midden van natuur, rust en ruimte kunt u hier zowel binnen als buiten gebruik maken van diverse faciliteiten. Onze locatie beschikt over een groot (touchscreen) beeldscherm, voldoende gratis parkeerplekken en kan naar wens worden verzorgd met een heerlijke lunch en/ of borrelarrangement en landelijke maaltijd. De ruimte is geschikt voor een groep van maximaal 16 personen

..….Een locatie met meerwaarde    

Duurzaam en sociaal , landelijke ligging, interessante en inspirerende omgeving voor vergaderingen, brainstormsessies, teambuilding, cursussen, workshops en trainingen. De ontmoetingsruimte van het Hof van Sante wordt mede gerund door deelnemers van onze dagbesteding.

Een geschikte plek voor ontmoetingen in een ontspannen sfeer. Wat te denken van vergaderen in de boomgaard of uw cursus onderbreken met een wandeling over ons geheel gedraineerd wandelpad, een borrel bij kampvuur onder de patio. Of wellicht past een spelactiviteit beter bij wat u in gedachten heeft. Wij staan open voor overleg en ontmoetingen en helpen u graag bij het organiseren van uw vergadering en bijpassende activiteiten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Tafel opstellingen : U- vorm / O- vorm / Losse tafels mogelijk. Tot 16 personen. Buiten faciliteiten ter beschikking.