Logies en ontbijt

In gebruik en voorlopig niet beschikbaar!

Logeren in ‘de Kom’ bij het Hof van Sante

Heerlijk overnachten en genieten van deze mooie plek ?!  Ook dat is mogelijk. De ‘Kom’ is recentelijk gebouwd en voorzien van alle gemakken en comfort. U verblijft in een sfeervolle accomodatie aan de rand van het bos. Het Hof van Sante is eenvoudig te bereiken en ligt op 2,5 km van het centrum Berlicum (N-B) en 10 km van het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

‘De Kom’ heeft een eigen ingang en is voorzien van een (aangepaste) badkamer met douche en toilet op de begane grond. Er is ruimte voor 1-4 personen . Een royale slaapkamer op de begane grond en een slaap vide die het geheel een open karakter geeft.

Bij het Hof van Sante bieden wij u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf uw eigen paard en/of hond mee te nemen. Hier op het erf houden diverse dieren ons gezelschap en vormen een belangrijk deel van het leven. Het erf is geheel omheind. In de omgeving zijn prachtige wandel – en ruiterroutes.  Momenteel is er voor de logeer paarden mogelijkheid tot weidegang.

Wij staan open voor overleg en ontmoetingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om  mogelijkheden te bespreken! 

Prijzen

1-2 personen 80 euro per nacht

3-4 personen 140 euro per nacht

Hond 20 euro per nacht

Paard 25 euro per nacht

Het is niet mogelijk te betalen met creditcard of pinpas. Voor het tijdstip van inchecken maken we graag met u een afspraak. Het tijdstip van uitchecken is voor 11 uur.